CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Us... Together... ♥♥♥♥

Saturday, September 8, 2012

Cerita Raya 2012...

Assalamualaikum...

Bersarang-sarang sudah blog sya ni... selama puasa & raya ni macam tidak dapat curi2 masa mau update blog... ditambah lagi dengan kesibukan keja yg makin bertambah (gaji sudah 'up' means keja pun makin 'up' la... heheh)..

Secara ringkasnya, raya tahun ni kami cuma beraya di Labuan sja sebab kesemua adik-beradik (3 org) yg keja di KL tu, tdk dapat balik beraya sbb tahun lalu sudah balik... my hubby plak berada di laut... huhuhuh... sedih, tapi apa boleh buat, sudah keja nya gitu kan... :)

Dark grey, itu la theme color kami anak beranak tahun ni... mari, layan photo plak...

Gambar raya yg nda berapa menjadi sebab ada sorang budak badmood
My mum & dad di pagi raya
Danish salam oppa & omma...
Dad & mom lagi...
The kids wit oppa & omma...
My kids...
Raya ke-2... masa ni mood the kids ada ok sikit...
Hehehe... gambar family tu ada spoil sikit... sebabnya danial punya badmood sudah datang... dia ni bila sudah pakai baju lawa2 tapi lambat jalan, mudah la meroyan... hehehe...

Owh ya, masa raya ke-7 plak, my third cuzen kawin... 

Selamat pengantin baru Ruby @ Ayen & husband... semoga berbahagia sehingga akhir hayat... amin...
Hujung2 minggu macam sekarang ni masih ramai jugak yg buat 'open house'... rezeki anak pun sepanjang raya ni boleh tahan, beratus jugak dorang dapat... alhamdullillah... :)

Hmmm... tu jak la cerita raya sya tahun ni secara ringkas... sebenarnya banyak lagi photo ni tapi semua masih dalam memory tab sya... 

Daaa!!!...

p/s: lama tidak meng-update... huhuh... beku sudah otak mo mengarang... :)

2 Growing Lavender:

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda...

MaMa Rey said...

hehehe..kasi cair la balik..syok jg berblog enjoy aramai kawan

My Popular Posts

My Shopping List

Followers

My Blogger Award Collection