CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Us... Together... ♥♥♥♥

Monday, July 18, 2011

1st Award...

Stylish Blogger Award from Ufi...
Assalamualaikum...

Selepas tdokan my kids tadi, sya pegi la check shoutbox sya... ramai juga yang BW ke blog sya yg seciput nih... thanks semua... kemudian sya ternampak satu jeritan di situ, menyuruh sya claim award... mulanya sya terfikir... award???.... bunyinya berbunyi begini...

ufi selamat..silakan diambil awardnya.. :)
2011-07-16 11:32 PM
 
#

So sya pegi la untuk cek it out... It's an award from Ufi... all the way from Indonesia... Sahabat blogger dari Jawa Barat, Indonesia (correct me if im wrong ya Ufi)... Thanks so much Ufi... It's my first award since sya start berblogging ni... apa la sya ni, baru setahun jagung... Alhamdullillah... so sweet... and she is sweet too...

Well, at least nama sya tersenarai jugak kan untuk terima award ni... bagi penerima award ini, beliau akan melanjutkan award ini ke 8 sahabat blogger lagi, yang di rasa kan layak menerima award ini... 8 jak?... adui!!!... susah mau buat pilihan ni, sebab banyak blog yang sya suka lawat ni... so, kepada sesiapa yang tidak dapat jangan merajuk k... Insyaallah... di lain masa nanti ada jugak tu award dari sya ya...

And the award goes to:

Stylish Blogger Award
1. Mrs. Yie 
2. Dimple
3. Netty
4. 1001resepi
5. HaSue
6. Si Jalut
7. Scarlett
8. Ros

Ok, selesai sudah menamakan pemilik award seterusnya... ni sya bagi ikhlas tau, bukan sebab 'mesti' bagi 8 blogger ya... kamu memang layak, sebab ur blog ada style & imej tersendiri and I like it... 

Lepas ni menjadi tugas kalian la untuk meneruskan award ini kepada 8 blogger lagi yang kamu rasa layak untuk dapatkannya ya... kepada yang lain, wait for the next award ya... :D

Dan untuk yang entah keberapa kalinya sya mau ucapkan...

'THANK YOU UFI FOR THE AWARD!!!'

Daaa!!!...

p/s: Stylish Blogger Award ni adalah anugerah persaudaraan, bagi mempereratkan lagi tali silaturahim di antara blogger2 semua... semoga dengan award ni dapat  mendekatkan kita walaupun di alam maya... peace, no war!!!... :)

2 Growing Lavender:

~~Mami Eyad~~ said...

terima kasih puan punya blog...hehe..

HaSue said...

Terima kasih Lavender..hehe..ni baru berkesempatan angkut award ni..jap lg nak gantung ;)

My Popular Posts

My Shopping List

Followers

My Blogger Award Collection