CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Us... Together... ♥♥♥♥

Sunday, August 29, 2010

My new interest...

Assalamualaikum...

Hmm... sepanjang bulan ramadhan ni, sya selalu duduk depan komputer order itu dan order ini... kebanyakkannya order tudung dan shawl  la, apa lagi... tiba2 timbul idea untuk buat bisnes online tudung / shawl  juga (pendangki btul)... pembawaan budak ka apa ni, sya pun tdk tau... selalu nya bila ada org bawa buat bisnes sya tolak... takut rugi... nnt nda pasal2 bisnes ntah ke mana duit entah ke mana... tapi yg ini mcm serius pulak sya mo buat...

Jadi... minggu lalu, sya beranikan diri meng'order' shawl2 secara borong, tujuan nya untuk d jual nnt la tu... sekarang ni sya tinggal tengah tunggu stok2 tu datang sja... hmmm... mcm mana la tu nnt ya?... jgn sja sya yg terpikat dgn shawl2 tu, lalu sya yg mengambilnya utk diri sendiri... owhhh tidakkk!!!...

Sebelum raya ni, insyaallah akan ada la d publish dalam facebook sya tu... doa2 kan sya berjaya dalam percubaan pertama sya ni ya... kalau berjaya, beranak jua duit sya dalam bank tu... hehehe...

Daaa!!!

2 Growing Lavender:

~~~Netty Neanah~~~ said...

teringin mo pakai shawl..tp nda pandai..hehe..mcm susah baa mo lilit2 tuh..tp bila tgk org pakai cantikkk...

Lavender Lady said...

Hehehe... masa 1st time aku pakai tudung... shawl dulu aku pandai pakai... tudung biasa (bawal) sampai skrg nda aku pandai2 pakai tie...

My Popular Posts

My Shopping List

Followers

My Blogger Award Collection