CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Us... Together... ♥♥♥♥

Thursday, June 9, 2011

Undangan Sudah Tiba... 149 plsss be good to me...

Assalamualaikum...

Akhirnya teka-teki bila tarikh annual dinner / staff party terjawab sudah... 

Pagi tadi HR Department sudah edarkan kad jemputan ke majlis tu... majlisnya hari ahad ni 12th June 2011...

My invitation to Tiara Annual Dinner...
Temanya 'Red Carpet Nite'... hehehe... belum habis penat cari baju untuk wedding my cuzen ari tu, sekarang kena pening kepala lagi untuk cari baju 'red carpet'... tidak apa pakai sja la apa yang ada... lagi pun kan sya masih baru... kena la low profile dulu sekarang ni, nnt lebih2 meluat pulak senior2 tu tengok...

Lama sudah tidak attend annual dinner cengini...
My lucky draw no nanti is 149... harap2 la lucky betul2 no tu... hadiah2 untuk lucky draw tu sampai sudah tadi... rambang juga mata tengok... rasa macam mau semua... tapi paling best kalau dapat 3 benda ni... washing machine atau aircond atau mixer... serius la ni... memang hadiah lucky drawnya barang2 elektronik... selain tu ada coffee maker, blender, hair dryer, juice maker, kettle... owh ya, oven pun ada tau... jadi, cuba kamu pikir, nda rambang mata ka tu?... hahaha... bertuah la ko wahai 149... nda dapat aircond sama washing machine, hair dryer pun jadi la... sya tidak peduli itu pertandingan best dress yang penting itu hadiah lucky draw... :D

Ok... mata sudah layu2 nih... mau masuk tido dulu... sambil tu mau doa2 supaya no 149 sya bertuah malam tu...

Daaa!!!...

p/s: sudah angan2 di mana mau taruh washing machine lama tu kalau dapat washing machine lucky draw nanti... hahaha... sowwttt!!! ba c fify ni tau... nasib teda ipad2... kalau ada, sanggup jadi security kali sya menjaga tu barang... :D

2 Growing Lavender:

~~Mami Eyad~~ said...

mudah2an ko menang lucky..aku jampi dari sini..heheh..
btw, kita teda begambar sama2 pun kan time yona kawen itu hari..sot juga kan..gambar eyad sama danial ja ada

Lavender Lady said...

Bah, dlm doa ko tu ko include perkataan 'washing machine' atau 'aircond' atau 'oven' ah... kalau aku dapat tu oven, oven lama aku tu aku bg ko... hahaha... serius ka c fify tu ah?...

Iya ba, teda pula kita begambar sama2 nih, sibuk kasi tayang anak jak kan?... owh ya, ada pula gambar eyad & danial tido tu... nnt aku upload si kembar lain parents tu ah... hahaha... :)

My Popular Posts

My Shopping List

Followers

My Blogger Award Collection