BELLE Tudung Instant Shawl Double Loop
-
BELLE is a double loop instant shawl
1. Sarung DUA kali sahaja dah siap flare dan batu kristal.
2. Flare design beri effect muka lebih tirus.
3. Bahagia...
Sambal Garing Che'Nor
-
Assalamualaikum
Korang pernah dengar sambal garng che'nor? Dah pernah makan? Untuk yang
berada sekitar Kuala Terengganu dan Kuala Nerus, sila WA saya untuk...
SAERA LACE PEPLUM TOPS
-
SAERA LACE PEPLUM TOPS
Harga : RM56.00
Ukuran :-
Labuh :57 cm
Bahu :37 cm (ukuran patung)
Dada :34"
Lengan : 57 cm
Sesuai Bagi Yang Bersaiz...
-
salam to all my dear customers..
syokzshopping is temporarily closed since my lappy broke down and I am too
busy with my new job. However, you may purchase...
NASI DAGING UTARA
-
Assalamualaikum.. Hari ni kita baru sempat nak updet menu istimewa sempena
besday Anakanda Sri & Adam yg dimasak baru-baru ni. Pestaim kita masak Nasi
...
RESIPI KEK PAUN OREN
-
Assalammualaikum, salam sejahtera semua. Alhamdulillah, masih diberi
sedikit kerajinan untuk che mat kemas kini blog tiffinbiru ini, walaupun
ini entri p...
Payhip Shop Reviews
-
Hello! It is now possible to write reviews of the patterns you buy in my
Payhip shop. So if you have bought a pattern in the past, I would be very
grateful...
Hello world!
-
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then
start writing!
The post Hello world! appeared first on EU x MS.PUIYI.
Kacang Kuda Tumis dengan Daun Kari
-
Kunyap-kunyap...hubs feveret...
*Bahan-bahan*
Kacang kuda...rendam hingga kembang
Kemudian rebus hingga empuk...
*Bahan tumis*
beberapa helai daun ...
Christmas Countdown #12: Lord-a-leaping
-
Well, here we are at Christmas Day, and at the end of our countdown through
my ornament finishes from 2018 with Lord-a-leaping! What a fun journey this
was...
Classic Deviled Eggs
-
This easy classic deviled eggs recipe uses real mayonnaise and one special
secret ingredient sprinkled on top will make these disappear as fast as you
can ...
MAMA CARRIES
-
*MAMA CARRIES*
*Source : Noni*
*Ingredients* :
300 g butter
400 g flour (I took out 1/4 cup)
130 g cornflour
100 g icing sugar
1/2 teaspoon vanilla ess...
BISKUT FLORENTINE
-
Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Ermm, tahun ni baru mencuba buat biskut florentine yang dah famous 3-4
tahun lepas. Senang sangat membuatnya. Cuma,...
Spicy Salted Eggs/Sambal Telur Masin
-
This is another dish that I learned from Shereen. She is so amazing that
she even brined her own salted duck eggs. I enjoyed eating this simple
‘kampung...
Talam Lapis Surabaya
-
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Lama dah teringin nak buat kuih talam
lapis surabaya resepi Chef Asma ni. Kebetulan ada stok keledek ungu, maka
tercap...
-
As-Salam semua. Maaf kerana dah lama 'hilang' dalam dunia blogging. Rasanya
sejak FB dah menjadi perhatian umum dewasa ni, blog-blog dah mula mengambil
bac...
Salam aidilfitri 2015
-
Assalamualaikum..
Haaachuuw!
Punya banyak debuuu..blog sapaaa la ni..
Hari ni dah Ahad...02.08.2015 tak semena2 saya update blog...sapa laa yg
bising2 H...
Resepi Siakap Tumis Air
-
Sedap Nya Ikan siakap. Masak tumis air? Ye. Jangan under estimate resepi
mudah ini. Sebab ianya adalah resepi yang win! Sedap Dan mudah sangat
disediakan...
TART NENAS
-
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..
Lainkali kecilkan saiz inti tu.. supaya tart awak comel lote.. hihihi..
Terima Kasih Ady Greatsword Empire Kitch...
VICTORIA SANDWICH CAKE
-
ASSALAMUALAIKUM...
Dah 2 minggu cuba nak mengapdet, tp masa sgt tak mengizinkan.. Pg ni,
dicelah2 masa yg suntuk dan padat, cuba jugak nak masukkan entri ...
Pulut Mangga Bersantan
-
Asaslamualaikum WBT dan selamat petang semua, lama tak mengemaskini blog,
alhamdulillah ni ade kelapangan nak taip resepi pulut mangga besantan, tak
inga...
Korea Kimchi
-
KIMCHI, adalah makanan tradisional Korea, salah satu jenis asinan sayur
hasil fermentasi yang diberi bumbu pedas. Setelah digarami dan dicuci,
sayuran di...
Salam AidilFitri 1435H / 2014M
-
Assalamualaikum,
Kesempatan ini, saya beserta keluarga mengucapkan Selamat Hari Raya
AidilFitri 1435H.
Taqabbalallahu Minna Wa Minkum, semoga Allah ...
0 Growing Lavender:
Post a Comment