CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Us... Together... ♥♥♥♥

Friday, September 24, 2010

Memori Raya 2010...

Assalamualaikum...

Tidak banyak yang dapat diceritakan tentang raya tahun ni... sebab tahun ni sya teda mood mau bergambar-gambar... mungkin sebab sarat mengandung tu kali yang buat sya sangat malas sekali... kebetulan kamera honey pun buat hal, mogok pagi-pagi raya tu...

Kalau honey, tidak payah crita la... dia memang liat kalau dibawa bergambar... kalau dia mau pun mesti yang ala-ala candid kunuk... hehehehe... yang paling suka posing depan kamera sepa lagi kalau bukan kami punya little danish... dia memang tidak pandai berhenti bergambar...

Walaupun agak terlambat (orang lain petang raya pertama jak sudah ada publish family photo di fb)... saya upload juga gambar-gambar yang sempat diambil masa raya (bukan sya yg upload sebenarnya, gambar ni semua pun sya dapat bila ada family member yang tag nama kami di fb)... tapi gambar 1st raya teda pula kami kena tag... huhuhu... cantik kami masa 1st raya tu dengan tema baju 'gold & maroon'... sayang teda pula gambar masa tu...

So enjoy the picas guys...

Hari Raya Kedua
Rombongan merisik untuk 'ngah' (my honey punya cuzzy) ke Kg. Tanjung Aru Kota Kinabalu... sambil2 tu beraya la jugak... hehehe...

Yang dirisik (Sumi Sahnila) dan yang merisik (Fadzli Sukaimi)... Nice couple... yang tengah-tengah tu, besa la gila bergambar... hehehe...
Olin (Sister Fadzli)... My mum in-law... My brother in-law wit daughter
Honey
Suasana semasa perbincangan... sekejap serius... sekejap ketawa... kemudian makan...
Last sekali... picas yang ala-ala candid kunuk... sila abaikan mata danish ya... itu antara posing yang dia rasa paling cool... hahaha...

Hari Raya Ketiga
Adik-beradik honey berkumpul di rumah Kaka Atie di Taman Fulliwa, Menggatal... Malam nya pulak berkumpul di rumah mummy...






'Like Father Like Son'


Lagi... gambar ala-ala candid... but sweet... love this moment... credit to Abg. Hadi (The photographer)... suka sangat sya tengok ni gambar...

Siblings... Sweet Sangat
Dari kiri (sofa): Kak Atie, Kak Mina & Kak Ally... Honey, Abg Hadi & Remmy
(3 missing sebab masing2 balik kampung... Kak Ryn, Abg Sidik &... alamak yg sorang lupa la sepa... nnt sya cek dgn honey... hehehe)

Itu saja la photo2 yang sya ada untuk raya tahun ni... insyallah jika panjang umur & jodoh, tahun depan kami akan beraya dengan baby baru...

Daa!!!!


p/s: hmmm... bila cek traffic feed, mcm ada seseorang yang follow blog sya setiap hari... thanks anyway, coz following my blog... 

2 Growing Lavender:

~~~Netty Neanah~~~ said...

napa gambar ko sikit ja fy??heheh..
samala..aku pun raya ni kureng mood mo begambar..

Lavender Lady said...

Hehehe...Malas mo begambar2 tahun ni ty... mcm nda cantik jak aku rasa nih (hahaha, mcm la selama ni cantik kan?)... kamera lagi rusak... apa nda mood tu bertambah2 malas...

My Popular Posts

My Shopping List

Followers

My Blogger Award Collection