CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Us... Together... ♥♥♥♥

Tuesday, May 17, 2011

Sya Terasa Hati...

Assalamualaikum...

Macam yang semua sdh tau, setelah 7 bulan sya cuti bersalin, sya mulakan balik bisnes tudung & shawl sya... excited sangat mau mulakan balik... semangat tu macam berkobar2 jak... untuk fb, sya tidak guna fb yang sya biasa pakai berbisnes (http://www.facebook.com/fifyj), sya guna fb sya yang lagi satu (http://www.facebook.com/fify.nazri)... ya la, lain fb lain friend yang ada dalam listnya kan... jadi kira mau cek market di fb yang lagi 1 tu...

Selama 3 hari sya berbisnes, semuanya berjalan dengan lancar... sampai la hari ketiga, ada sorang customer (baru add sya di fb) tu buat sya betul2 terasa hati... sebab fb sya yang baru tu tak pernah buat bisnes ni, customer tu kurang percaya dengan sya, takut sya tipu... hati tu terasa juga sebab selama sya buat bisnes ni masa preggy dulu, tdk pernah ada customer yang meragui sya... tapi tdk apa la, sya trima dan anggap semua tu sebagai kritikan yang membina untuk sya terus baiki diri dan perniagaan sya... Insyaallah...

Customer pun ada hak untuk meragui mana-mana peniaga yang berurusan dengan mereka, sebab duit yag keluar  untuk pembayaran tu duit dorang jugak kan?... tdk apa, sya paham... mula tu rasa macam mau retired jak, tapi pikir2 balik, nda kan sya mau surrender pasal ni jak kan?... sabar jak la fie...

Ok la.. sya mau pegi update blogshop sya dulu... ada shawl baru tau... hehehe...

Daaa!!!...

p/s: to my dear customers... jangan takut... kalau ada stok sya cakap ada, kalau teda sya trus terang bilang memang teda... kalau mau nego harga sya pun jenis yang senang di runding... but thanks untuk semua komen yang membina ya...   

2 Growing Lavender:

Mrs.Yie said...

adat org berniaga memang mcm tu..selalu je ada pelanggan x puas hati..kena banyak bersabar la sya ek..teruskan berniaga.. :)

Lavender Lady said...

Hehehe... ye mcm tu la kalau beniaga ni kan?... customer always rite... sabar je la... thanks!!... :0

My Popular Posts

My Shopping List

Followers

My Blogger Award Collection