CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Us... Together... ♥♥♥♥

Sunday, April 24, 2011

Geram!!... Geram!!... Geram!!...

Assalamualaikum...

Semalam dapat buat satu n3 sja (n3 GA Umidanish)... sebab tiba-tiba my notebook buat hal... itu yang bikin geram tu... jangan salah faham ya... sya bukan geram dengan sepa2... sya geram dengan notebook sya ni jak...

Beberapa hari yang lalu, sya ada mention kan yang keypad notebook sya sot2... lain yang di tekan lain yang keluar ... kali ni bukan lagi keypad, segala-galanya sot... sekarang notebook sya sudah di masuki virus... macam2 nama virus tu... semua program yang untuk online kena block, cuma dapat buat keja offline jak... jadi sya tidak boleh buka blog, e-mail, fb dan semua yang berkaitan dengan online... semua ni jadi selepas sya blogwalking ke blog-blog luar... blog make-up tutorial dari luar negara, but bukan semua la, ada 1 blog tu, sya pun lupa sudah nama itu blog... kalau blog kita ok jak semua... masuk jak blog luar ni, habis semua program kena block... bikin panas hati owhhh!!!...

Lepas ni mau kena hantar pegi kasi bersih tu virus... habis la semua dokumen sya dalam tu... tapi boleh ke kita minta kedai tu back-up dulu semua dokumen sya tu sebelum dorang format balik?... banyaknya dokumen penting sya dalam tu, kalau sya sendiri yang back-up, entah apa jadinya nanti... so kepada sepa2 yang blogwalking ke sini dan terbaca n3 ni, boleh tak bagi suggest macamana mau selamatkan semua dokumen penting sya dalam ni?... ya la, sya ni tau guna sja tapi bila sudah rosak gini mati akal trus... kadang-kadang tu, apa yang kedai tu cakap sya ok sja, padahal dorang tu cuma mau ambil untung jak (sesetengah kedai, bukan semua)... jadi kalau sudah ada suggest dari yang bijak2 pasal komputer ni, nda la sya kena tipu mentah2 oleh kedai repair komputer tu kan?...

Ok la... setakat ni dulu n3 sya k... sungguh sya rasa tidak selesa menaip guna desktop mr.honey dibilik ni... keyboardnya tidak sedap di tekan... hehehe... sya ni pemilih juga tau...

Jangan heran kalau lama sya tidak buat n3 baru ya... sya tunggu notebook sya baik dulu baru buat n3 panjang-panjang... tapi sya tetap blogwalking juga, mau baca n3 baru kamu semua...

Daaa!!!...

p/s: eerrmmm...ni blum lagi masuk dengan keypad notebook sya... tidak tau la boleh repair atau kena ganti keypad notebook baru jugak... geram!!!... geram!!!... geram!!!... 

2 Growing Lavender:

MJ said...

salam.. anda boleh baca tips kat blog saya.. http://www.myglobalnetworks.com/

Lavender Lady said...

Ok thanks... :)

My Popular Posts

My Shopping List

Followers

My Blogger Award Collection