CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Us... Together... ♥♥♥♥

Sunday, April 17, 2011

Khas Buat Para Ibu - Bloglist Kategori Ibu-Ibu rafinamimi.com...

Assalamualaikum....

Malam ni lambat sikit sya online... bila cek jak shoutmix ada message dari mrs. sabri @ rafinamimi.com... bunyinya macam ni: 
"join la bloglist kategori ibu2 tu..akak tggu ni..buat satu entri ye.. :)"
2011-04-17 5:23 PM
 
#
Alamak!!!... message tu jam 5.23 petang tadi... sekarang sdh pukul 10.51 malam... penat la mrs. sabri tunggu ni... sorry sangat-sangat... :(

Mau di jadikan cerita... hari jumaat yang lalu semasa sya blogwalking ke www.rafinamimi.com, sya terbaca la mengenai segmen yang beliau anjurkan ni... sya mau join tapi bila tengok syarat yang ke 5 tu, rasanya macam sdh terlambat mau join... tidak apa la, kalau tidak dapat join pun sya hanya tinggalkan komen sja la sebagai tanda sya support... bunyinya macam ni:

Lavender Lady berkata...
Ala... nak join la, tapi sempat ke lagi?... rasanya dah lebih dari 10 yang join ni kan?... Huhuhu... :(
Tidak sangka pula selepas 2 hari sya tinggalkan komen tu, mrs. sabri ada reply... hehehe... dalam n3 barunya, akak rafinamimi ni bagi peluang untuk masukkan 4 blog lagi dalam segmen tu... sya tidak sure sempat ke tidak  masuk dalam list ni, tapi sebagai tanda sya supportkan segmen ni, sya buat juga n3 untuk segmen ni ya...

Ada 6 syarat yang mesti dibuat... tapi sebelum tu sya letak banner dulu ya...


1. Mesti jadi follower http://www.rafinamimi.com... - Done -

2. Mesti ada anak... suami... - Hehehe... suami (ada)... anak (2 lelaki)... -

3. Rajin masak... - Errmmm... bab masak ni, kadang-kadang rajin kadang-kadang tu telur goreng pun cukup la... hehehe... tapi sya suka try resepi baru -

4. Tegas dalam mendidik anak... - Mesti... tambah-tambah lagi dengan 2 anak lelaki kesayangan sya ni... -

5. Hanya 10 blog sja yang boleh masuk segmen ni... - Tapi oleh kerana sambutan yang mengalakkan, 4 blog lagi diberi peluang untuk masuk segmen ni (harap-harap sya sempat)... -

6. Lepas buat n3 ni, terus letak link n3 di sini... - Done -

Ok... selesai sudah buat n3 ni... harap-harap sya sempat... sorry lagi sekali ya mrs. sabri, sebab buat kamu tertunggu-tunggu (kena tidokan baby dulu baru boleh ber-blogging)... 

Daaa!!!...

p/s: aduii!!... panjangnya n3 sya ni... :D

2 Growing Lavender:

Mrs.Sabri said...

penyertaan di terima..time kasih sudi join.. :)

Lavender Lady said...

Ok... thanks ya... :)

My Popular Posts

My Shopping List

Followers

My Blogger Award Collection