CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Us... Together... ♥♥♥♥

Thursday, April 28, 2011

Happy Birthday Papa...


Assalamualaikum...

Yesterday is my dad punya birthday... seperti biasa, kami tidak buat la besar2... cuma masak sikit2 dan makan di rumah... so mari kita tengok gambar yang sempat di ambil oleh my sis...

My dad & My little danish
Yang baju merah tu la my dad... little danish tu, macam besa la... semua birthday orang, birthday dia juga... dia juga mau join tiup lilin dan potong kek... dia juga la orang yang pertama makan tu kek... bila di tanya 'siapa yang birthday ni?'... jawapannya 'anish!!'...

Tiup lilin...
Potong kek...
Wit my mum...
Gambar2 di bawah ni pula ialah gambar2 terbaru danish & danial...


Ok... tu jak dulu la... banyak betul juga gambar dorang nih... hehehe... malam nanti lagi sambung buat n3 baru (kalau tidak mengantuk la)...

Daaa!!!...

p/s: sekarang ni kena buat n3 cepat2 sebab sekejap lagi mau bangunkan 2 hero kesayangan hamba ni untuk mandi...  

4 Growing Lavender:

makdara TERdiva said...

geram jer tengok si danial tu..rasa nak cubit2 pp dia..haha! :)

salam kenal dari MDT..thx folo me

Lavender Lady said...

Hehehe... welcome...

Puas dah pp danial tu kena cubit2, sampai fobia dia... hehehe...

MiSzy DiaN said...

comel jak..


dear, jom join lucky draw saya.. last daa mlm nie.. :)

Lavender Lady said...

Ala, nda sempat la... baru buka blog pagi ni... tup2 tamat sdh lucky draw... thanks for inviting ya... :)

My Popular Posts

My Shopping List

Followers

My Blogger Award Collection