CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Us... Together... ♥♥♥♥

Saturday, October 15, 2011

11 Months Danial...

Assalamualaikum...

Kemarin 14hb genap umur baby danial 11 bulan... 1 month lagi untuk ke setahun, insyaallah... cepatnya anak mommy ni membesar...

Bulan ni baby danial teda cek up... bulan depan baru dia ada cek up sekali dengan injection lagi... so teda update untuk berat dan panjang dia untuk entry kali ni... tapi harap beratnya bertambah la bila di timbang bulan depan... macam2 sudah sya kasi makan nih, supaya beratnya bertambah...

Picas terbaru baby danial (baru 2 jam yg lalu snap tau)... muka masih  pucat sebab baru baik demam...
Perkembangan terbaru baby danial plak... sekarang dia sdh ada 3 batang gigi... 2 di bwh, 1 di atas... ada beberapa batang lagi tu mcm mau kluar... hehehe... oleh kerana bergigi sdh, hobi barunya sekarang mengigit sepa2 jak yg dia rasa mau gigit... sakit owh... sampai lebam kulit digigitnya... itu baru 3 batang gigi, blum lagi kalau sudah bertambah nanti...

Baby danial agak lambat sedikit mau pandai berjalan...tapi dia sudah mau berdiri sendiri ... so cute bila tengok dia try mau berdiri sendiri tau...

video

Kalau pasal makan, semua dia makan, kalah lagi abg dia tau... di bagi bubur dia tidak suka, tapi kalau nasi laju sja dia minta... paling dia suka kacau, bila time daddy dia makan... suka betul dia bila daddynya suapkan nasi... mommy & little danish, free jak, boleh menikmati makanan dengan begitu selesa sekali...

Beberapa hari ni baby danial tidak berapa sihat, terjangkit demam dari mommynya... kesian... but not to worry, demam nya sdh beransur baik... cuma perubahan yang ketara selepas dia demam ni, dia sudah pandai memilih... kalau dulu sepa jak boleh dukung & pegang dia, tapi sekarang kalau dia rasa nda berkenan dengan org yang pegang dia, kita akan dengar la nangisnya tu... hehehe... berlebih-lebih sdh manja nya nih...

Minggu depan, little danish & baby danial akan mula sya hantar ke taska... huhuhuh... sayu jak sya bila mengingatkan benda tu... sya nda tau nanti sepa yang nangis... dorang ka yang nangis bila sya tinggalkan dorang di sana atau sya plak yang nangis... macam kesian plak sya mau hantar, tapi apa boleh buat... huhuhuh...

Daa!!!...

p/s: memang nda tenang duduk la mommy di ofis ni mengenangkan anak2 mommy di taska (well, first time kasi tinggal anak bwh jagaan org lain, mmg la sedih kan?...

0 Growing Lavender:

My Popular Posts

My Shopping List

Followers

My Blogger Award Collection