CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Us... Together... ♥♥♥♥

Sunday, October 30, 2011

Baby Talk...

Assalamualaikum...

Hari2 minggu ni mari kita tengok video yang sangat2 cute... baby2 ni berbual sesama sendiri... nda tau la apa yang dorang bualkan, hanya dorang jak yg tau... hehehe... owh ya, sebelum tonton, pause dulu lagu 'pokok' sya tu, nnt nda dengar plak babies ni berbual (kacau jak mixpod tu kan?...)


It's really fun watching the babies talk to each other...

Daaa!!!...

p/s: bila suruh baby danial translate apa yang dorang bualkan... baby danial translate guna bahasa dia plak... lagi la tambah sya tidak paham... hehehe...

2 Growing Lavender:

NormaLiza Mah said...

rutin yg manis kan... layan budak2 mcm layan citer lawak kadang2..
hahahaha
jom singgah.

Lavender Lady said...

Hehehe... tu la... kalau kita yg dewasa ni banyak bahasa, macam baby ni hanya guna 1 bahasa je... insyaallah akan singgah ya... :)

My Popular Posts

My Shopping List

Followers

My Blogger Award Collection